Welcome to our website! We work for you

آشنایی با چربیگیر اولتراسونیک

تمیز کاری و چربیگیری یکی از مراحل مهم جهت آماده سازی سطح برای فرآیندهای مختلف همچون آبکاری، رنگ .... می باشد. برای فرآیند چربیگیری انواع روشها وجود دارد در این قسمت همکاران شرکت پویاب فلز قصد معرفی روش چربیگیر التراسونیک(ماورای صوت) را دارند.

تمیز کاری با ماورای صوت یا چربیگیر اولتراسونیک با استفاده از امواج فرکانس بالا برای افزایش در کارایی تمیز کاری شیمیایی و ایجاد آشفتگی روی آلودگی سطح زمینه در مرز بین مواد انجام می شود. مبدل معمولا در داخل و یا خارج ظرف تمیز کاری امواج صدا تولید می کند. وقتی امواج صدا به سطح مواد قطعه ای که می خواهیم تمیز کاری کنیم برخورد می کنند، باعث حفره زایی می شود. حفره زایی و کپسوله نمودن حباب ها با بخار آب انجام می گیردو حفره در مایع بوسیله انرژی صوتی در فرکانس بالا ایجاد می شود. این انفجار کوچک حباب ها مانند برس عمل می کنند و ذرات را برس می زند و با استفاده از چربیگیر های مختلف همچون چربیگیر التراسونیک شرکت پویاب فلز آلودگی را از سطح قطعه دور می کند.

چربیگیر التراسونیک

قابلیت شیمیایی با استفاده از جایگزینی مواد غیر فعال با مواد فعال (مواد شیمیایی تازه ) افزایش می یابد. بعلاوه به مواد شیمیایی جایگاه جدیدی اعطا می کند تا باعث شکستن انواع آلودگی و حذف مواد مزاحم شوند. فلزات بهترین گزینه برای استفاده از روش تمیز کاری ماورا صوت هستند، زیرا ساختار کریستالی مولکول ها اجازه لرزش نسبی و آزادنه را می دهد. لاستیک و پلاستیک ها به خوبی فلزات عمل نمی کنند، چرا که ساختار مولکولی آنها بسیار شبیه موادی هستند که جاذب شوک های امواج می باشند تا اینکه باعث لرزش در آنها شوند.

اما به طور کلی امواج صوتی در مایعات با کشش سطحی زیاد انحطاط های با شدت بیشتر ایجاد می کنند از طرف دیگر هرچه ویسکوزیته مایع بیشتر باشد برای تاثیر انرژی بیشتری نیاز دارد، اما اگر ویسکوزیته مایع چربیگیر التراسونیک بیش از حد افزایش یابد ایجاد انحنای ناشی از امواج ماورای صوت، دیگر ممکن نخواهد بود.

نیروی امواج ماورای صوت نیز بایستی با نوع کار هماهنگی داشته باشد، نیروی زیاد نه تنها انرژی را تلف می کند، بلکه باعث خرابی قطعه می شود. تنها راه تنظیم قدرت امواج دستگاه چربیگیر التراسونیک، تمیز کردن سطح چند نمونه، یه طور آزمایشی است.

جهت مطالعه بیشتر در این مورد لطفا اینجا را کلیک نمایید.

مطالب مرتبط

بررسی تغییرات تخلل روی سطوح یا مدت زمان فسفاته کردن ...

آزمایش های پوشش های فسفاته ...

چگونه هیدروژن وارد پوشش آبکاری کروم می شود؟ ...

پوشش آلیاژی روی ـ آهن ...

برنز چیست؟ ...

مشکلات مطرح درآبکاری کروم سخت (قسمت دوم): ...

مکانیسم نشست فلز در آبکاری الکتریکی ...

بررسی و تاثیر هیدروژن بر پوشش کروم در آبکاری چیست؟ ...

مزایای الکترولیت های گالوانیزه اسیدی نسبت به دیگر الکترولیت های گالوانیزه: ...

چرا دیگر آبکاری کادمیوم مطلوب نیست؟ ...

نظریه فلوژیستون چیست؟ ...

کولومتری چیست؟ ...

دستگاه ORP چیست؟ ...

تنش داخلی در پوشش های آبکاری چیست؟ ...

جشن نوروزی سال 1397 شرکت پویاب فلز ...

پوشش داکرومات چیست؟ ...

تاثیر هیدروژن بر پوشش کروم چیست؟ ...

معادله باتلر- والمر(خوردگی) ...

عوامل زیان آور بیولوژیک محیط کار: ...

موفقیت دانشمندان در ساخت آلمینیومی که از آب سبکتر است. ...

مطالب تکمیلی تمیزکاری الکترولیتی سطوح ...

آیا لایه های پوششی برنجی ایجاد شده توسط آبکاری در مقابل خوردگی مقاوم می باشند؟ ...

تمام حقوق این سایت متعلق به شرکت پویاب فلز میباشد