Welcome to our website! We work for you

درجات تمیزی سطح جهت آماده سازی فرآیند آبکاری و رنگ:

با جرات می توان گفت یکی از مهمترین مراحل آبکاری و رنگ، آماده سازی سطح قطعه می باشد. در این بخش تمرکز به چربی زدایی و تمیز کاری سطح می پردازیم.که البته می تواند برای واحد های کنترل کیفیت بسیار کاربردی باشد.تمیزی سطح دارای درجات مختلفی است که بدین شرح است.

درجات تمیزی سطح به چند دسته ی کلی تقسیم می شود که هر کدام با حروفی مشخص شده اند که نماینگر روش تمیز کاری و همچنین مقدار تمیز کاری می باشد.

قابل ذکر است استاندارد سوئدی در این زمینه بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد.

St: در صورتی که درجه ی تمیزی سطح با حروف St شروع شود، معنی آن این است که سطح به روش دستی یا قدرتی تمیز شده است.

St2: اگر درجه تمیزی سطح به روش دستی یا قدرتی انجام شده و مقدار تمیز کاری کم باشد از این نماد استفاده می شود.

St3: این نماد نشان می دهد که تمیزی به روش دستی یا قدرتی انجام شده و مقدار تمیز کاری زیاد است. (تمیزی سطح تا حد دیده شدن جلای فلز)

Sa: این حروف نشان می دهند که تمیزی سطح به روش پاشش ساینده انجام گرفته است.

Sa1: تمیزی سطح به روش پاشش ساینده با کم ترین درجه تمیزی (حداقل زمان برای پاشش وقت صرف شده است) با این نماد مشخص می شود.

Sa2: این نماد نشان می دهد که تمیزی به روش پاشش ساینده انجام گرفته و مقدار تمیزی بهتر از Sa1 می باشد. به این درجه، تمیز کاری تجاری نیز گفته می شود که برای اکثر رنگهای صنعتی غیر قابل قبول است.

Sa2.5: این نماد نشان می دهد که تمیزی به روش پاشش ساینده انجام گرفته و مقدار تمیزی در حد قابل قبول و بهتر از Sa2 می باشد. (به این درجه، تمیزی نزدیک به فلز سفید نیز گفته می شود). این درجه تمیزی، حداقل تمیزی برای رنگ های صنعتی می باشد. در این روش 5% از سطح ممکن است به صورت نقطه ای دارای زنگ زدگی باشد.

Sa3: این نماد نشان می دهد که تمیزی سطح به روش پاشش ساینده انجام گرفته و مقدار تمیزی آن بهترین حالت است. سطح فلز در این حالت به فلز سفید مشهور است.مقدار زنگ زدگی در این سطح صفر می باشد.

مطالب مرتبط

تمام حقوق این سایت متعلق به شرکت پویاب فلز میباشد